A Fiji forrásvíz természetes tisztaságával

Történetünk

Eck Ibolya Mesterfodrász, Guinness rekorder vagyok, immár több mint negyed évszázadának perifériáján, huszonöt éve a fodrászat és a szépségápolás a hivatásom. 2005 óta foglalkozom a hajgyógyászattal. A Szépségre esküdtem, hiszen ez az örök luxus soha nem megy ki a divatból!

Az elmúlt években, egyre inkább azzal konfrontálódtam, hogy visszatérő vagy új vendégeim hajminősége, fejbőre egyre nagyobb kihívást jelent számukra, és az ebből eredő jobbá tétel számomra is, ugyanis a legtöbb hajápolási termék alkalmazása nem minden esetben hozzák az elvárásnak megfelelő hatást.

A termékek létrehozásánál az volt a fő ideológia, hogy az organikus, természetes, naturális anyagok alkalmazása legyen a fő szempont, kiküszöbölve például az SLS, SCS, ABS, SLES, ALS, ALES, Alkil szulfátok, Parabén szintetikus illatanyagok, mesterséges színezékek, etoxikált és intoxikált bőrön fölszívódó felületaktív anyagok használatát, amik hosszú, avagy rövid távon is káros mellékhatást   okozhatnak.

Ezek az oldatok teljes kizárásával hoztunk létre egy olyan termékcsoportot, amely kizárólag a lehető legmagasabb természetes hatóanyag tartalommal rendelkezik, amely a haj és fejbőr regenerációját, újjászületését és egészségének megvédését hivatott szolgálni, preventív használatra vagy már akkut problémák kezelésére is hatékonyan.

Ajánlom a termékegyüttest egy elvárásnak megfelelő, állandó, stabil komfortérzet eléréséhez, ami az egészséges hajápolás tudatos életformájához vezet.

„Evia” a második legnagyobb görög sziget az Égei-tengeren, a klasszikus kultúra is a jelenkor mesés, paradicsomi szigete. A hely szelleme és a termék neve hordozza a szépséget, a luxust és az öröklétet.

„EVIA” melynek jelentése nem más, mint az ÉLET maga!